top of page

 En Hårmineralanalyse

Afdækker din mineralbalance og ser om du har ophobninger af tungmetaller

H.A.I.R.-Scan tester for 16 mineraler og 5 tungmetaller. 

Vi tester på netop disse mineraler og tungmetaller, da det er dem, der foreligger den bedste dokumentation på.

 

Da håret vokser ca. 1 cm om måneden, vil 3 cm af dit hår (dette målt fra hårbunden og ud), give et billede af kroppens mineralbalance svarende til påvirkningen over de sidste 3 måneder.

 

Når symptomer og sygdomme skal afklares og udredes, bruges netop denne egenskab af, at kunne give et billede af påvirkningen tilbage i tiden.

 

Hårmineralanalyser har været brugt gennem de sidste 40-50 år, og bliver i dag betragtet som et godt og effektivt supplement til gængse undersøgelsesmetoder som blod- og urinanalyser, der giver et her og nu billed.

Gør blot følgende:

 

Du skal bruge et prøvekit bestående af en vægt, pose, et  afkrydsningsskema (patientark) samt svar kuvert. Dette rekvireres gratis ved blot at klikke her og udfylde formen.

 

Så nemt er det - hovedhår fra baghovedet er det bedst egnede. Brug en ren saks og klip helt inde ved hovedbunden. Blot en teskefuld 0,25 gram skal bruges. Dette vejer du på den lille vægt som medfølger. Læg det i medfølgende pose

Analysen koster Kr. 965,- og inkluderer en detaljeret rapport, som forklarer hvad der er målt uden for normalområder - det vil sige, om du skulle være belastet af tungmetaller eller have en mineralubalance.

 

I rapporten, som vi sender til dig, gives også et behandlingsforslag.

Behandlingsforslaget inkluderer forslag til kosttilskud, vitaminer og mineraler, som du kan købe i helsekosten.

Udsnit fra en rapport
Hårmineralanalyse resultat
bottom of page